Sorro föddes en sommarkväll i juli den 13:e om jag inte minns fel. Soya hade lite problem att få ut honom. Men medans jag stod i telefonen och ringde veterinären så kom han iaf. Tyckte först att det såg ut som han kom ut fel. Men hon sprack inte och allt gick fint. Fast det var hennes första föl.

sorrofol Här är han ca 1-2 dygn gammal. I början var Soya så rädd om Sorro så vi fick inte komma när honom. Därför har jag inte så mycket foton från när han var liten. För det första var det ju en vanlig kamera som man fick lämna in för att få foton och då såg man inte hur fotona blev. Mot nu med digitalkamera som man kan fota hur mycket som helst med. Det var nog inte bättre förr iaf.

Här rids han av min dotter Elin.

elinsorrogaloppav Visst är det ett fint foton. Båda manarna fladdrar. hi hi Här är han nog ca 5½ år gammal.

Detta foto togs i oktober 2010 i nya ridskolan där han absolut inte trivdes.

IMG_0633 Det är jag som står bredvid honom. Men det roliga var iaf att han la sitt huvud vid sina framben och liksom stretschade när jag kom in i boxen. Så gjorde vi ju alltid när vi hade ridit honom. Fast den dåvarande ägaren som vi flyktigt träffade utanför stallet påstod att dom aldrig gjorde så. Alltså måste han ha känt igen mig. Det var hans sätt att tala om det. Stackars stackars Sorro.

Men nu har han äntligen hittat hem. Visserligen lite långt bort för mig. Men han har fått en ägare som tycker om honom och inte är rädd för att rida honom. Hoppas allt går bra och dom kommer att fortsätta trivas ihop länge, länge.

Här är några foton jag fått av dom. klicka här <