lövtvå

Jag är stark för att jag känner mina svagheter...
Jag lever för att jag är en fighter...
Jag är klok för att jag har varit dum...
Jag skrattar för att jag känt sorg…
Jag är den jag är för att jag levt det liv som jag gjort,och jag är stolt
över att vara jag idag!

lövtvå

Två blondiner hittade en spegel på trottoaren. Den ena tog upp den och sa:
- Konstigt, jag är bergis på att jag har sett den här bilden förr. Men jag minns inte var. den andra tog spegeln, tog en snabb titt och svarade:
- Ja men det är ju jag din idiot...!! ♥

lövtvå

Sluta oroa er för rynkor, åderbråck och andra jävligheter! Livet ska INTE vara en resa mot graven med målet att anlända säkert i en attraktiv och välbevarad kropp..utan snarare att sladda in från sidan med choklad i ena handen och ett glas vin i den andra, och med en kropp som blivit ordentligt använd för att inte säga... fullständigt utsliten samtidigt som man skriker "WOHOO, vilken jäävla resa!!" Njuut!!!!

lövtvå

En kväll hade en man och hans hustru en diskussion och kom in på ämnet dödshjälp. Mannen sa att om något händer mig, låt mig inte ligga med näring från en flaska och stäng av alla apparater som håller mig vid liv. Då reste sig hustrun och stängde av Tv:n, kopplade ur datorn och hällde ut ölen.
Slutsats: Kvinnor är snabba på att ta livsviktiga beslut! :)

lövtvå

  Kvinnan i dildoaffären: Vad kostar den gröna? 149 kronor.
Den större svarta då? 298 kronor. Och den i silver?
Då ropar expediten in mot lagret: Åke säljer du din termos?

lövtvå

 Barndom är den tid i livet som man står framför spegeln och gör fula grimaser. Medelåldern är den tid i livet som spegeljäveln ger igen...;)

lövtvå 

 

Oavsett vad man ger en kvinna kommer hon ge dig något bättre. Ger du henne en spermie ger hon dig ett barn, Ger du henne ett recept ger hon dig ett mål mat. Ger du henne ett hus, ger hon dig ett hem. Ger du henne ett leende ger hon sig ditt hjärta. Hon multiplicerar och förstorar allt oavsett vad du ger. Så om du ger henne skit kan du förvänta dig ett HELVETE tillbaka.

 

lövtvå

En dag klagade Lasse till en vän, ”Min armbåge gör väldigt ont, jag tror jag måste beställa tid hos läkaren.”

Vännen svarade: ”Gör inte det! Apoteket har nämligen fått in en ny datamaskin som ställer en diagnos snabbare och billigare än en läkare.

Ge den bara ett urinprov så kommer maskinen ge dig en diagnos på problemet och vad du ska göra åt det. Det kostar bara 100 kr”.

 

Lasse tänkte att han hade inget att förlora så han fyllde upp ett glas med ett urinprov och gick iväg till Apoteket. Han hällde i innehållet och stoppade in en hundring i apparaten. Maskinen började brumma och små lampor blinkade. Efter en liten paus kom en papperslapp fram där det stod:

* Du har tennisarmbåge.

* Doppa armbågen i varmt vatten.

* Undvik tunga lyft och att röra armbågen för mycket.

* Du blir bättre efter någon månad.

 

Senare på kvällen tänkte Lasse på hur otrolig den nya tekniken var, och hur det skulle revolutionera läkarsystemet för alltid. Då började han fundera på om det gick att lura maskinen, så han bestämde sig för att prova.

I en burk blandade han kranvatten, urinprov från hunden, dottern och frugan och som ”pricken över i:et” onanerade han i burken.

 

Nästa dag gick han iväg till Apoteket med burken. Hällde blandningen i maskinen och stoppade i 100 kr. Maskinen brummade och blinkade och ut kom en lapp med följande innehåll:

* Vattnet i kranen är för hårt, skaffa ett avhärdningsfilter.

* Din hund har mask. Ge den avmaskningskur och vitaminer.

* Din dotter missbrukar kokain. Skicka henne på rehabilitering.

* Din fru är gravid. Det är inte ditt barn, skaffa en advokat.

* Om du inte slutar onanera så blir din tennisarmbåge aldrig bättre

 

 lövtvå

Goda träningsråd: Stå rakt och stabilt och håll en 2,5kg potatissäck i varje hand. Lyft sedan armarna rakt ut och stanna i den positionen i en minut. Gör detta varje dag. Öka sen till 5kg säckar, 10kg säckar allt eftersom du blir starkare. Tro det eller ej, men jag har kommit till 25kg nivån. När du känner dig stark nog på denna nivå.............................
....så kan du prova att lägga en potatis i varje säck!

 lövtvå

Hur skulle du förklara den gamla historien om "Blommor och bin" för dagens barn? Jo, förstår du. Ni möter varandra över Internet och är överens om att träffas på ett internetcafé. Om det finns en bra anslutning, så tar han sitt USB-minne och sätter in det i din USB-port. När överföringen är klar upptäcker du att du har glömt brandväggen. Nio månader senare får ni ett litet virus...;P
lövtvå
 
Dator vår, som är i Centralen;
Helgat vare ditt bredband;
Tillkomme ditt kommando;
Ske din nedladdning såsom på Pirate Bay, så ock på hårddisken;
Vårt dagliga mail giv oss idag;
.................. Och förlåt oss våra felmess;
Såsom ock vi dela med oss oskyldiga filer;
Och inled oss inte med spam;
Utan fräls oss ifrån spy ...ware;
Ty tangentbordet är ditt ......och CPU:n och RAM-minnet i burken.
EnterVisa mer

IMG_0024