Cinna är också en Rumänsk gatuhund. 

Han hittades med sina andra 4 syskon under en gammal husgrund vid en motorväg. 

Några hade sett en hund blivit påkörd på motorvägen. Så dom letade lite och såg valparna under grunden. Dom var väl ca 1-1½ månad gamla dom också. Dom försökte få tag på alla men två gick inte. Så dom kom tillbaka dagen efter. Då såg dom bara en valp. Vart den andra hade tagit vägen vet dom inte. Kanske en stor hund tog den och åt upp. Där lider ju hundarna och det finns dödshägn. Där även jag var och tittade på när jag földe med Dinas Ark för att hämta hem 29 hundar i juni 2012. 

Då var det meningen att Cinna bara skulle bli en fosterhund åt oss och att någon sedan skulle adoptera honom här i Sverige från oss. Men när det blev en familj som var intresserad efter en månad hos oss så kunde vi inte lämna bort honom. Så vi adopterade honom själva. 

Så här såg han ut när han var liten:

IMG_3617Här är han lika liten som Cindy. Men nu väger han minst 24 kg. :)

192_2 Foto från Rumänien. Här är han ca 2-3 månader.

426933_388958211166164_744413817_n Varit hemma ca 2 veckor. 

IMG_0164 Äter morot februari 2013

Han har nu gått igenom en allergiutredning på Strömsholms djursjukhus. Och han är allergisk mot damm som dom flesta hundar är när dom är allergiska. Det var även min första schäfer Ida och det är tydligen Önya också. Så nu har han fått kortisontabletter och det fungerade jättebra. Han slutade att klia sig på första dygnet. Har nu börjat att ge honom spruta i nacken. Det ska räcka att ge en någon i månaden sedan. Och det var enkelt att göra men dom vill att man ska gå 3 ggr till Eskilstuna djursjukhus och ge medans dom ser på. Har varit 2 ggr nu. :)