Gästbok

Antal inlägg: 16

Namn: Rita
Hemsida: http://rexy.webkonsept.com
Tidpunkt: 2013-06-13 13:37
Jag blir så glad att läsa det fungerar så fint för dig med Fille nu! Hoppas det kommer fungera med medryttarn med!
Du får hojta till om du har nåt hästgrejs som skall säljas, jag kanske är sugen på något? Antigen jag eller Nattis till hennes pålle Och om du inte får sålt, så kanske nån ridskola vill ha till sina hästar?


Svar: Jag har många stigbyglar i olika storlekar men dom är ju tunga så frakten blir ju jättedyr upp till dig. Många olika sadelgjordar och tyglar men dom är ju väl använda.En hel hög med vojlockar. Så stigbyglarna kanske man kan lämna in i någon ridskola. Annars kastar vi det mesta. Har inte så mycket tid eller ork att åka till ridskola. Vi har en hög som ska gå till Röda korset. Men dom hämtar ju när man ringer. Vi har fått vår container nu men den blir full när Gunnar går igenom garaget. Så vi får en till på måndag. Troligtvis blir vi klara under veckan iaf. Det känns skönt. Jag har t o m två medryttare nu. En som bara kommer att rida under sommaren hon är 15 år och rider så mkt hon orkar och så har jag min andra som förhoppningsvis är kvar även när hösten och vintern kommer. Men hon ska ju flytta så det blir väldigt långt att åka för henne. Vi får se. Huvudsaken är att han blir mycket riden nu under sommaren för då tycker inte jag det är så mysigt att rida när det är varmt. Jag gillar mer snön.

Namn: Madeleine
Hemsida: http://stenbro.com
Tidpunkt: 2013-02-06 11:25
Hej Carola
Tänk att vi skall träffas så här !! Försökte maila Dig men det studsade så jag googlade på Geojsa.. Fin hemsida!! Kan Du inte komma o lära mig lite??!! Skoj om hundarna - så lite jag visste !! Har haft några tankar att ha ett litet hundhotel här kanske... 4-8 hundar när folk reser på semestrar?? Vad tror Du??/Madeleine/Stenbro


Svar: Hej Madeleine! Att ha ett hundhotell är ju kanon! Den här hemsidan är inte så svår när man väl lärt sig. Men du har väl en fin hemsida. Gör du inte den själv? Läste du om min fina Gobban som var 28 år? Han fick en spark i hagen i söndags kväll så jag var tvungen att avliva honom. Min mejl är gejsas@gmail.com och så har jag crenvall@hotmail.com Konstigt att du inte kom fram.

Namn: Leif
Tidpunkt: 2013-01-05 17:15
Jättefin hemsida du lagt ut. Vad kreativ du är!
Leif


Svar: Tack! Tycker det är kul att sitta och ändra och fixa.

Namn: Falki-Lotta
Tidpunkt: 2012-12-18 08:11
Jag satt och funderade och kollade på bilder på Falki och kom att tänka på dig......

Svar:

Namn: Falki-Lotta
Tidpunkt: 2012-12-17 08:26
God Jul Carola vilken fin hemsida du har

Svar: Tack Lotta! God Jul du med. Hur hittade du hit?

Namn: victoria
Hemsida: http://yourv.blogg.se
Tidpunkt: 2012-04-21 19:58
Fick inte med bloggen förens nu, men vänligen svara där!

Svar: Hej Victoria! Nej, jag bor inte i Värmland. Har inte annonserat efter medryttare heller. Så tyvärr har du misstagit dig.
/Carola

Namn: victoria
Tidpunkt: 2012-04-21 19:57
Söker du medryttare och bor i värmland (närheten av karlstad) ?
Söker nämligen medryttarhäst
Mvh/ Victoria

Namn: Birgitta
Tidpunkt: 2011-05-06 14:45
Jättekul att det gick bra på ridturen när du red ut själv!!!

Svar: Ja, och om du visste vad jag har våndats och verkligen velat men inte riktigt vågat. Men så fick jag ett jäklaranamma i mig och red ut. Och jag kände mig inte ens rädd eller osäker någon gång. Jag var jättelycklig resten av dagen. *fniss*

Namn: Gunnar
Tidpunkt: 2011-04-22 15:49
Hej åker förbi Vara nu (15.47) på väg till Mölndal. Kollade på historierna...ha ha

Kram/Gubben


Svar: Hej min lilla gubbe! Ja, visst är historierna bra!? Har hittat dom på facebook. Puss och kram! Ses måndag morgon.

Namn: Gunnar
Tidpunkt: 2011-01-26 11:30
Det är bara jag som kollar runt på din sida. Just nu kör vi förbi Mjölby (11.25) :-) på väg mot Eringsboda.

Kram/Gubben

gästbokHej! Jag skulle bli jätteglad om du skrev ner något i min gästbok. Bara för att tala om att just du har varit här. Påhopp tages bort omgående. Vill du mig något går det att skriva till min mejl som är: gejsas@gmail.com Tack! /Carola

 
 
 
:) ;) :D :( :O :P :| :S     

 

22 februari 2014

Min blogg är nu borttagen! Den hade jag mer som en dagbok för mig själv för att komma ihåg vad som händer i mitt liv. Så den skriver jag i utan att visa hädanefter. Finns så mycket nyfikna och elaka människor och vill du något så är du välkommen att kontaka mig på min mejl.